Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 24 de maig

Edifici dels Serveis Socials municipals.Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

Els Serveis Socials treballen per afavorir l'autonomia de les persones, millorar les seves condicions de vida, eliminar situacions d'injustícia i afavorir la inclusió social.

 

Tot plegat, fomentant la dignitat en la vida de totes les persones de la vila i atenent les situacions d'urgència o necessitat que es puguin presentar. Un equip de professionals s'encarrega d'atendre les persones que hi acudeixen per proporcionar-los tots aquells serveis a què hi tinguin dret. En determinades accions, compten amb la col·laboració de diverses entitats de la vila.


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:

 

Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Inauguració de l'exposició 'Controles', sobre prevenció del consum de drogues.

  La mostra ‘Controles?’, sobre el consum de drogues, s’instal·la a l’Espai Jove l’Escorxador

  9 de maig de 2017

  Es pot visitar de forma lliure fins al 19 de maig, si bé es fan visites guiades amb joves i altres col·lectius fins al 24 de maig
   
  L’exposició ‘Controles?’, sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum, es va inaugurar ahir a la tarda a l’Espai Jove l’Escorxador. Creada i proporcionada per la Diputació de Barcelona, la mostra es pot visitar lliurement fins al 19 de maig, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 19.00h.

 • Josep M. Manyosa, Teresa Padrós i Jaume Oliveras, en la signatura del conveni entre CASSA i l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

  CASSA crea un fons de 6.000€ per atendre rebuts d’abonats amb dificultats per pagar-los

  9 de març de 2017

  L’empresa de subministrament d’aigua i l’Ajuntament signen el conveni que regula com garantir aquest servei bàsic
   
  CASSA, una de les empreses concessionàries del servei de subministrament d’aigua a Palau-solità i Plegamans, posa a disposició de l’Ajuntament fins a 6.000,12€ anuals per al pagament de rebuts de les persones del municipi que tinguin dificultats per satisfer-los.

 • Presentació del Curs del Centre Spott sobre com abordar les situacions de risc en joves per consum de drogues.

  Eines per a professionals municipals que atenen joves en risc per consum de drogues

  28 de febrer de 2017

  El Centre Spott de la Diputació de Barcelona imparteix un curs a una vintena de professionals de diverses àrees
   
  Una vintena de professionals que treballen a Palau-solità i Plegamans han iniciat aquest matí un curs que els proporciona eines per millorar l’abordatge de situacions de risc en adolescents i joves per consum de drogues.

 • Inauguració de l'exposició 'Es porta a dins', de Voluntaris.cat.

  La Federació Catalana del Voluntariat i l’Ajuntament inauguren la mostra ‘Es porta a dins’

  2 de desembre de 2016

  L’exposició serveix per celebrar el 1r aniversari del Punt VAC, el servi local que posa en comú entitats i persones voluntàries
   
  Can Cortès va acollir ahir al vespre la inauguració de ‘Es porta a dins’, una exposició de la Federació Catalana del Voluntariat Social per fer conèixer les raons per fer-se voluntari o voluntària. Es pot visitar fins al 16 de desembre.

 • Horts Municipals.

  El programa ‘Cultivem el Clima i la Comunitat’ de l’ONG Humana Fundación Pueblo para Pueblo rebrà els horts municipals reservats a Serveis Socials

  10 de novembre de 2016

  El programa d’agricultura urbana i ecològica Cultivem el Clima i la Comunitat (3C) de l’ONG Humana Fundación Pueblo para Pueblo rebrà parcel·les dels horts municipals de Can Boada Vell reservades a Serveis Socials, segons el conveni signat el passat mes de juliol amb l’Ajuntament. Les persones interessades s’han d’adreçar a Serveis Socials, al carrer Anselm Clavé, 11, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Després se’ls convocarà a una reunió informativa. La selecció dels participants...

Registres del 1 al 5 de 67
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 14 ]