Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 25 de març

Medi Natural i Gestió Ambiental

 • Targeta_Serveis_Municipals
 • GestioAmbiental_ResidusWeb

RSS 2.0

 • Masia de Can Cortès.

  Palau-solità i Plegamans se suma a 'l'Hora del Planeta'

  24 de març de 2017

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans se suma a l'Hora del Planeta, que té lloc a nivell global el dissabte 25 de març del 2017.
   
  El consistori apagarà la il·luminació de tres edificis emblemàtics del municipi de 20.30 a 21.30h: la Casa Consitorial, la Masia de Can Cortès i el Castell de Plegamans.

 • Panòramica parcial de Palau-solità i Plegamans.

  Prohibit fer foc: del 15 de març al 15 d'octubre

  15 de març de 2017

  El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació informa que queda prohibit encendre foc en terreny forestal a partir d’aquest dimecres, dia 15 de març, i fins al 15 d’octubre.
   
  Aquesta prohibició té com a objectiu prevenir els incendis forestals i estableix que no es pot encendre foc, sigui quina sigui la finalitat, en terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta.

 • Gual de Sant Roc taponat per canya americana.

  Netegen el gual de Sant Roc de la riera de Caldes després de l’episodi de pluges d’aquesta setmana

  15 de febrer de 2017

  A Palau-solità i Plegamans van caure uns 45 litres per metre quadrat durant la nit del 13 al 14 de febrer. Aquest episodi va necessitar de la intervenció de la Policia Local per comprovar l’estat dels guals inundables que discorren al llarg del tram de la riera de Caldes i quins s’havien de tallar. La ràpida actuació dels agents va permetre tallar i netejar el gual de Sant Roc per treure algunes canyes que l’havien taponat. Un cop restablerta la normalitat, es van aixecar les mesures de...

 • 170209 hortssocials presentacio2

  L’Ajuntament i l’ONG Humana engeguen el projecte formatiu dels Horts Socials

  9 de febrer de 2017

  La iniciativa ‘Conreem el Clima i la Comunitat 3C’ ofereix formació pràctica en horticultura ecològica
   
  L’Ajuntament i l’ONG Humana engeguen un projecte social i ecològic que ofereix formació en agricultura ecològica. La iniciativa ‘Conreem el Clima i la Comunitat 3C’ inclou 24 tallers que faran 15 persones del municipi al llarg de dos anys, a més de sessions formatives, activitats col·lectives i assessorament cada setmana. Es duu a terme als Horts Municipals de Can Boada...

 • Jornada de treball conjunt als horts municipals

  S’obre la tercera convocatòria per adjudicar 12 parcel·les dels Horts Municipals

  30 de juny de 2016

  El termini per presentar sol·licituds s’acaba el 5 de juliol
   
   
  L'Ajuntament ha obert la tercera convocatòria per adjudicar les 12 darreres parcel·les dels Horts Municipals situats a Boada Vell. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins el proper dimarts 5 de juliol al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

Registres del 1 al 5 de 37
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 8 ]