Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 24 de maig
  |
 • Imprimeix la pàgina

 

Gent Gran

Serveis socials

Edifici de Serveis Socials
Adreça: Carrer Anselm Clavé, 11.
Telèfon.: 93.864.30.12

 

La Regidoria de Gent Gran treballa per millorar la qualitat de vida i el benestar de la gent gran del nostre municipi. És a partir d’aquest principi que es fonamenten els objectius generals següents:

 • Fomentar la participació comunitària de la gent gran al municipi.
 • Oferir un ventall ampli d’activitats culturals, de lleure i formatives per aquest col·lectiu.
 • Dinamitzar el col·lectiu de la gent gran en tot el que fa referència a la seva organització, associacionisme, participació social, creació d’espais col·lectius i capacitat organitzativa.
 • Promoure estils de vida saludables a partir d’accions i activitats formatives i esportives.
 • Potenciar espais intergeneracionals mitjançant activitats culturals, socials i lúdiques.
 • Garantir la igualtat d’oportunitats i l’accés als diferents recursos i serveis municipals destinats a l’àmbit de la gent gran. 

 

Casal de la Gent Gran

Taller memoria Gent Gran

Edifici Gent Gran

Adreça: Masia de Can Cortès, Camí Reial, 56

Telèfon: 93.864.41.77

Horari: Casal d'Avis. Masia de Can Cortès. De dilluns a divendres de 16:00h a 19:00h.

 

El Casal de la Gent Gran està ubicat a la Masia de Can Cortès, està adreçat a les persones majors de 65 anys del municipi i té una quota anual per persona de 16€.

 

La gent gran conforma un dels col·lectius més nombrosos, dinàmics i diversos del nostre municipi. Són majoritàriament persones actives, autònomes i amb un gran potencial d’implicació en les dinàmiques ciutadanes.

 

Per altra banda, s’estableixen coordinacions mensuals entre el Casal de la Gent Gran i la pròpia Regidoria de la Gent Gran que permeten l’establiment d’un canal d’intercanvi de comunicació i faciliten la presa de decisions que involucren a les dues parts dins d’un espai de compromís i confiança mútua per ambdues institucions.

 


 

Tallers

P1260109

 

Festes

Vie3795

Activitats

gent gran bingo

 

Xerrades i formacions

P1120560

 


 

Notícies de Gent Gran

RSS 2.0

 • 01 desfilada plegamans

  La Desfilada de Vestits de Paper mostra 25 obres d’art en moviment

  22 de maig de 2017

  El Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor ha acollit la quarta edició de la Desfilada de Vestits Paper. S’hi van poder admirar un total de 25 creacions, elaborades per artistes de Montcada i Reixac, l’Hospitalet de Llobregat, les Franqueses del Vallès i Palau-solità i Plegamans. En molts casos, les modistes són també les models dels vestits.

 • Op8a6992 2017 miquel monfort

  La Festa de la Gent Gran aplega unes 800 persones al pavelló d’esports

  22 de maig de 2017

  Unes 800 persones han gaudit aquest dissabte de la Festa de la Gent Gran que organitza cada any l’Ajuntament. La celebració, amb un pressupost aproximat de 25.000€, incloïa un dinar per a tothom, amenitzat amb les actuacions del ‘showman’ Ulises i Little Night Cabaret, de la companyia Núria Serra.

 • 170516 vestitspaper2015 1 autor miquelmonfort

  La Desfilada de Vestits de Paper i la Festa de la Gent Gran se celebren aquest cap de setmana

  16 de maig de 2017

  Diumenge es podran veure una quarantena de vestits de paper fets per artistes de Palau-solità i Plegamans i altres poblacions
   
  La Desfilada de Vestits de Paper de Palau-solità i Plegamans arriba aquest cap de setmana a la seva quarta edició. Se celebra aquest diumenge, 21 de maig, a les 17.30h, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

 • Centenari de Josefa Elena Laporte.

  Festa i homenatge a Josefa Elena Laporte per complir 100 anys

  20 de març de 2017

  Josefa Elena Laporte Casmitjana, usuària de Residencial Palau, acaba de fer 100 anys. Va néixer el 19 de març del 1917. Per aquest motiu, aquest matí se li ha fet una festa d’aniversari i d’homenatge organitzada pel mateix centre geriàtric.

 • Homenatge a persones centenàries.

  Homenatge a cinc persones centenàries de Palau-solità i Plegamans

  16 de novembre de 2016

  Cinc persones que viuen al geriàtric i centre assistencial Residencial Palau han estat homenatjades aquest matí per haver superat els 100 anys d’edat. Han rebut una medalla commemorativa personalitzada que atorga la Generalitat de Catalunya i un exemplar del llibre ‘Història del nostre temps’, per part de l’Ajuntament.

Registres del 1 al 5 de 42
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 9 ]