Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 25 de març

 

Educació i Formació

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

RSS 2.0

 • 170323 canperiquet nouinstitut presentacio auditori

  Can Periquet serà el segon institut públic de la vila a partir d’aquest setembre

  23 de març de 2017

  Més de vuitanta persones acudeixen a la presentació del nou centre de secundària en què es convertirà l’actual escola
   
  L’actual edifici de l’Escola Can Periquet acollirà també el nou Centre d’Educació Secundària (CES) Can Periquet a partir del curs 2017-2018, que comença el proper setembre. S’estrenarà com al segon institut públic de Palau-solità i Plegamans amb dos grups de 1r d’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

 • 170323 simulacre escolabressol elsol 01

  Evacuació a l’Escola Bressol el Sol per un simulacre sorpresa

  23 de març de 2017

  Aquest matí s’ha dut a terme un simulacre d’un atac a l’Escola Bressol el Sol. A l’hora de l’exercici es trobaven a l’escola uns 65 nens i nenes, una cuinera i 9 mestres, a més de la directora del centre, Eli Aguayo. S’ha simulat l’atac a l’escola per part d’un individu que s’hi ha introduït amb una garrafa d’un líquid innocu però que fingia ser gasolina, i que, per tant, podia tenir la intenció de calar foc a l’edifici.

 • L'Escola Can Periquet es transforma en el nou Centre d'Educació Secundària Can Periquet.

  Dimecres vinent, 22 de març, es presenta el nou institut públic de la vila: Can Periquet

  17 de març de 2017

  Al setembre comença la transició d’aquest equipament, que es transforma d’escola a un nou Centre d’Educació Secundària
   
  El proper dimecres 22 de març es presenta el nou Centre d’Educació Secundària Can Periquet, que a partir del proper curs 2017-2018 serà el segon institut públic de la vila.

 • Visita d'alumnes de l'Escola Can Cladellas.

  Visita a l’Ajuntament dels alumnes de 3r de primària de Can Cladellas

  15 de març de 2017

  Aquest matí l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha rebut la visita de les dues classes de 3r de primària de l’Escola Can Cladellas. La visita s’ha dut a terme en dues tandes, una per cada classe, amb un total d’uns quaranta alumnes. Els hi han fet d’amfitriones l’Alcaldessa, Teresa Padrós, les tinentes d’Alcaldia Carme Sanz i Luisa Fernàndez i el regidor Miquel Rovira. Totes dues vistes han començat a la Sala de Plens on l’alumnat ha fet la tradicional roda de preguntes...

 • Visita d'alumnes de l'Institut Ramon Casas i Carbó.

  Els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Ramon Casas i Carbó visiten l’Ajuntament

  14 de març de 2017

  Una trentena d’alumnes de primer d’ESO de l’Institut Ramon Casas i Carbó han visitat aquest matí l’Ajuntament. Aquesta visita forma part del treball de síntesi d’aquest any de l’alumnat. Els hi han fet d’amfitriones l’Alcaldessa, Teresa Padrós, les tinentes d’Alcaldia Carme Sanz i Laura Navarro i els regidors Miquel Rovira i Marc Sanabria.

Registres del 1 al 5 de 162
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 33 ]