Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 21 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

Mulla't per la riera de Caldes!

16 de desembre de 2017Sessió participativa del projecte 'Viu la riera!'. Trobada dels quatre municipis que travessa la riera de Caldes: la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans  i Caldes de Montbui.

 

Inscripcions 
Obert a tothom. Les persones interessades en assistir a Mulla’t! s’han de registrar al formulari web que trobaran a www.viulariera.org

 

La trobada es dividirà en dues parts. Durant la primera part, es treballarà el compromís ciutadà envers el projecte a través de la presentació i inscripció d’activitats i accions a l’entorn de la riera en la GeoAgenda Mulla’t per ilustrar la utilitat de l’eina web.

 

Durant la segona part de l’acte, es treballarà el compromís polític envers el projecte a través del debat sobre la figura de l’Observatori Ciutadà de la riera de Caldes com a eina compartida per la ciutadania i les administracions públiques per mantenir oberts els canals actuals de participació ciutadana en línia (web-SIGPP Viu la riera! ) i in situ (tallers presencials).


Horari
De 10.00h a 12.00h.


Lloc
Consorci Besòs-Tordera, Av. Sant Julià, 241, Granollers.


Organitzador
ESARQ-School of Architecture de UIC Barcelona i Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona.Imatges relacionades

  • Gallineta d'aigua al tram palauenc de la Riera de Caldes.

    Gallineta d'aigua al tram palauenc de la Riera de Caldes.

Enllaços relacionats