Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 21 de gener

L’Ajuntament contracta quatre joves beneficiaris/es del programa de Garantia Juvenil en pràctiques

30 d'octubre de 2018Aquest dilluns, 29 d’octubre, quatre joves beneficiaris/es del programa Garantia Juvenil han començat la seva estada de pràctiques a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Es tracta d’un contracte de pràctiques remunerades, de sis mesos, a jornada completa, per als següents perfils:

  • Un arquitecte per a l’àrea d’Urbanisme
  • Un titulat en Dret per a l’àrea de Secretaria
  • Una educadora infantil per a l’Escola Bressol el Sol
  • Una psicopedagoga com a tècnica de formació

Entre els requisits a complir per poder optar a un d’aquests contractes hi havia, a més d’estar inscrit al programa de Garantia Juvenil i al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandant d’ocupació, ser recentment titulat (grau universitari, certificat de professionalitat, CFPGM o CFPGS). Les persones seleccionades són dos nois i dues noies de Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda, Caldes de Montbui i Barcelona.

 

La contractació d’aquests/es joves, que s’emmarca dins Programa Joves en Pràctiques, ha estat possible gràcies a una subvenció de 44.000 € atorgada pel SOC (Generalitat de Catalunya) i cofinançada pel Fons Social Europeu. Seguint el lema d’aquest últim, “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, la subvenció té com a objectiu d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris/es del programa Garantia Juvenil, una iniciativa d’ocupació de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil.Imatges relacionades

  • Palau Avança

    Palau Avança