Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 26 de maig
  |
 • Imprimeix la pàgina

 

Gent Gran

casal de la gent gran

 

Edifici de Serveis Socials
Carrer Anselm Clavé, 11.
Telèfon.: 93.864.30.12

 

La regidoria de Gent Gran treballa per millorar la qualitat de vida i el benestar de la gent gran del nostre municipi. És a partir d’aquest principi que es marquen els objectius generals:

 • Fomentar la participació comunitària de la gent gran.
 • Oferir un ventall ampli d’activitats culturals, de lleure i formatives per a aquest col·lectiu.
 • Dinamitzar el col·lectiu de la gent gran en tot el que fa referència a la seva organització, associacionisme, participació social, creació d’espais col·lectius i capacitat organitzativa.
 • Promoure estils de vida saludables a partir d’accions i activitats formatives i esportives.
 • Potenciar espais intergeneracionals mitjançant activitats culturals, socials i lúdiques.
 • Garantir la igualtat d’oportunitats i l’accés als diferents recursos i serveis destinats a la gent gran. 

 

Casal de la Gent Gran

Taller memoria Gent Gran

 

Masia de Can Cortès
Camí Reial, 56

Telèfon: 93.864.41.77

Horari: De dilluns a divendres de 16:00h a 19:00h.

 

El Casal de la Gent Gran està ubicat a la Masia de Can Cortès. S'hi fan activitats adreçades a les persones majors de 65 anys. La quota anual per associar-s'hi és de 16€.

 

La gent gran conforma un dels col·lectius més nombrosos, dinàmics i diversos del nostre municipi. Són majoritàriament persones actives, autònomes i amb un gran potencial d’implicació en les dinàmiques ciutadanes.

 

D'altra banda, s’estableixen coordinacions mensuals entre el Casal de la Gent Gran i la regidoria de Gent Gran, que permeten l’establiment d’un canal d’intercanvi de comunicació i faciliten la presa de decisions que involucren ambdues parts, a partir del compromís i la confiança mútua.

 


 

Tallers

P1260109

 

Festes

Vie3795

Activitats

gent gran bingo

 

Xerrades i formacions

P1120560

 


 

Notícies de Gent Gran

RSS 2.0

 • L'Alcaldessa i les regidores, junt amb altres personalitats de Mollet i del Baix Vallès en la jornada de portes obertes.

  L'Alcaldessa i les regidores Carmen Cabeza i Carme Sanz visiten el nou Hospital Sociosanitari de Mollet

  31 d'octubre de 2013

  Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Carmen Cabeza, Tinenta d'Alcaldia d'Acció Social, i Carme Sanz, regidora de Gent Gran, van acudir a la jornada de portes obertes del nou Hospital Sociosanitari de Mollet que es va celebrar el 25 d'octubre.

 • 700 persones van participar a la Festa de la Gent Gran

  700 persones participen en la Festa de la Gent Gran

  21 de maig de 2013

  La Festa de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans va congregar el passat dissabte prop de 700 persones que van gaudir de les actuacions, el dinar i el ball organitzats per l’Ajuntament del municipi.
   
  “Avui és el vostre dia. Aquesta festa es fa per agrair l’esforç i la feina que cada dia fan els nostres avis i àvies”, va dir la regidora de Gent Gran del consistori, Carme Sanz, en dirigir-se als presents. En aquest sentit, l’Alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, va afirmar...

 • Marsal i Padrós signen el conveni, amcompanyats per la regidora Sanz i membres de la junta de l'associació

  L’Ajuntament i el Casal de la Gent Gran signen el conveni anual de col·laboració

  5 d'abril de 2013

  L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el president de l’Associació Casal de la Gent Gran, Francisco Marsal, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta entitat. L’acte de signatura va comptar amb la regidora de Gent Gran, Carme Sanz, i altres membres de la junta de l’associació.

 • Carme Sanz, Teresa Padrós i José Luis Montserrat, d'esquerra a dreta, en l'acte de signatura a l'Ajuntament

  L’Ajuntament i Residencial Palau arriben a un acord per oferir àpats gratuïts a persones grans

  19 de març de 2013

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i Residencial Palau, una residència geriàtrica del municipi, han signat aquest matí un acord de col·laboració. A través d’aquest pacte l’empresa, que es dedica a l’atenció de gent gran i persones dependents, oferirà àpats gratuïts a persones grans del municipi que siguin derivades des dels Serveis Socials de l’Ajuntament per beneficiar-se’n. És Residencial Palau qui aportarà els recursos per dur a terme aquesta iniciativa. Es tracta...

 • Imatge proporcionada per l'empresa Televida Servicios Sociosanitarios SL

  L’Ajuntament exigeix al govern de l’Estat que mantingui la seva aportació al servei de teleassistència

  21 de febrer de 2013

  El Ple Municipal de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va aprovar en la darrera sessió, celebrada el 31 de gener, una proposta destinada a demanar que l’Estat continuï finançant una part del del servei local de teleassistència. El servei permet que les persones dependents puguin demanar ajuda mitjançant un dispositiu mòbil que normalment duen penjat al coll per avisar els serveis d’emergència si pateixen algun accident o situació de risc. El servei continuarà prestant-se al...

Registres del 41 al 45 de 48
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ]