Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 24 de maig

Estudi de Mobilitat

RSS 2.0

 • Parada Bus

  Es presenta la nova línia de Bus Urbà

  26 d'agost de 2009

  El proper divendres 28 d'agost, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans farà l'acte de presentació del recorregut de la nova línia de bus urbana que es posarà en marxa oficialment a partir del proper 7 de setembre.

 • Mercè Pla i Josep M. Serraviñals amb els assistents, a l'Auditori de Can Cortès

  Celebració del primer Fòrum del Transport

  21 de juliol de 2009

  El passat dilluns 20 de juliol es va celebrar el primer Fòrum del Transport de Palau-solità i Plegamans, que va aplegar una trentena de persones. El Fòrum del Transport ha tingut lloc per tal de donar a conèixer a la població els detalls del projecte d'implantació d'una nova línia de bus urbà al municipi. Tot i així, l'acte també va servir per informar sobre tots aquells projectes que té en marxa l'Ajuntament i que tenen a veure amb la mobilitat i l'accessibilitat dins el poble.

 • NOva linia de Bus

  S'implanta una targeta que permetrà als més joves utilitzar gratuïtament el transport públic

  3 de juliol de 2009

   
  El Ple municipal del passat 25 de juny va aprovar un acord d'adhesió a la promoció de la targeta T-12 que permetrà als joves menors de dotze anys utilitzar el transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona de forma gratuïta.

 • El nou bus també s'aturarà al Centre d'Assistència Primària

  Reunió participativa amb els comerciants sobre la nova línia de bus urbà

  17 de juny de 2009

  El passat dilluns 15 de juny va tenir lloc la trobada amb comerciants de la vila per tal de presentar el projecte de la nova línia de bus urbà i recollir opinions al respecte. Aquesta reunió s'emmarca dins el procés participatiu que va engegar l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per tal d'adequar la nova línia de transport urbà a les necessitats de veïns, comerciants i entitats.

 • Festa de la gent gran 1

  L'Alcaldessa anuncia una nova línia de bus urbà a la Festa de la Gent Gran

  18 de maig de 2009

  L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, va anunciar dissabte passat, durant la celebració de la Festa de la Gent Gran, la implantació d'una nova línia urbana d'autobús. Aquest nou mitjà de transport públic donarà servei de forma prioritària als barris i urbanitzacions que no gaudeixen de cap mitjà d'enllaç amb el centre de la vila.

Registres del 26 al 30 de 30
« Pàgina 6  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 ]