Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 19 de gener

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • El regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras, durant la roda de premsa que va oferir el passat mes de desembre, on va anunciar la posada en marxa del nou programa.

  L’Ajuntament rep prop de 190 mil euros d’altres administracions per a Serveis Socials

  15 de desembre de 2015

   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha rebut al llarg d’aquest any 2015 un total de 187.122,82 euros d’administracions supramunicipals destinats a Serveis Socials. Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Serveis Socials, destaca que “amb aquestes aportacions i la nostra aposta ferma, decidida i clara, ningú queda desatès al nostre municipi”.

 • Ampurdanès, Padrós i Oliveras, en la signatura del conveni entre l'Ajuntament i Creu Roja.

  Conveni entre l'Ajuntament i Creu Roja, que per primer cop no inclou el servei d'ambulàncies

  4 de desembre de 2015

  El canvi legislatiu dificulta que l'entitat pugui prestar el servei preventiu en tots els actes en què ho feia
   
  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i Creu Roja Caldes-Palau-Sant Feliu han signat el conveni de col·laboració anual per dur a terme activitats de caire social, solidàries, mediambientals, preventives i de seguretat ciutadana. El conveni va ser signat per l'Alcaldessa Teresa Padrós, per part de l'Ajuntament, i pel president de l'assemblea local de Creu Roja, Àngel Ampurdanès.
   
  Per...

 • Drets dels Infants

  L’Ajuntament reivindica el seu compromís amb l’atenció a la infància

  20 de novembre de 2015

  Avui es commemora el Dia dels Drets dels Infants
   
   
  Amb motiu de la commemoració del Dia dels Drets dels Infants, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans reivindica el seu compromís amb “l’atenció a les persones, i en especial, amb els col·lectius més vulnerables com és el cas de la infància”, afirma el regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras. “Tenim una convicció ferma en treballar activament per vetllar aquests drets fonamentals”, sentencia.

 • Menjador de l'Escola Can Cladellas.

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans cobreix totes les demandes de beques menjador del municipi que acompleixen els requisits

  13 de novembre de 2015

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, mitjançant la Regidoria de Serveis Socials, cobreix totes les demandes de beques menjadors per a infants del municipi que acompleixen els requisits establerts. En aquest sentit, el regidor responsable, Jaume Oliveras, explica que “al nostre poble no hi ha ni un sol nen o nena que es quedi sense beca menjador”. A data d’avui, el Consistori ja té compromeses ajudes econòmiques per un import total de 67.287,98 euros.

 • Més d'un centenar de persones van omplir Can Cortès per parlar sobre el Càncer de Mama

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es suma al Dia Mundial del Càncer de Mama

  20 d'octubre de 2015

  Des de divendres 16 l’edifici consistorial ha estat il·luminat de rosa per commemorar aquest dia                    
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es va sumar a la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama amb la celebració d’una conferència que va reunir més d’un centenar de persones a l’auditori de la Masia de Can Cortès. A banda d’aquest acte, i des del passat divendres 16, l’edifici consistorial ha estat il·luminat de rosa per reivindicar...

Registres del 21 al 25 de 71
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 15 ]