Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 21 de gener

 

Medi Natural i Gestió Ambiental

Paisatge agrícola

Aquesta pàgina conté informació sobre el servei de Medi Ambient, que s'encarrega de la gestió ambiental municipal amb les funcions principals de conservar i millorar l'entorn natural de Palau-solità i Plegamans, la gestió dels parcs i jardins, promoure un ús racional dels recursos, gestió dels residus municipals, l’eficiència energètica i fomentar la sensibilització ambiental.

 

Per fer gestions i obtenir més informació es pot contactar amb:

 

· Atenció Ciutadana
Tel.: 93.864.80.56

 

mediambient@palauplegamans.cat

 

 

 

 


 

Banner targetaserveis 3Banner residus 3

banner gestio tases residus

banner fitosanitarisBanner Tramits

 


 

Deixalleria Municipal

Entrada Deixalleria

 

Horari: Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius. De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

 

Adreça: c. Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

 

Telèfon: 93.864.37.89

 


 

 


 

Noticíes de Medi Natural i Gestió Ambiental

RSS 2.0

 • Camp principal on hi haurà horts municipals

  El 2 de setembre s'obre la convocatòria per apuntar-se al sorteig dels Horts Municipals

  1 de setembre de 2015

  El termini per presentar sol·licituds s'acaba el 2 d'octubre
   
  El 2 de setembre s'obre el termini per apuntar-se al sorteig dels Horts Municipals que convoca l'Ajuntament. Es poden presentar les sol·licituds fins al 2 d'octubre. Se sortegen unes 70 parcel·les de 60 metres quadrats cadascuna, ubicades als terrenys municipals de Can Boada Vell. Les persones que n'aconsegueixin una la podran utilitzar durant 3 anys amb la possibilitat de prorrogar el dret d'ús un any més.

 • Pedro Sánchez i Àngels Marcuello (al centre i de cara) van donar la benvinguda als tècnics i van explicar el funcionament de l'Espai de Reutilització.

  L'Espai de Reutilització de la Deixalleria, un bon exemple per a altres municipis de la comarca

  13 de març de 2015

  Una quinzena de tècnics de diversos ajuntaments de la comarca -incloent-hi els de Sabadell i Terrassa-, de l'Agència de Residus de Catalunya i del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental (Consell Comarcal) han visitat recentment la Deixalleria Municipal de Palau-solità i Plegamans. El motiu principal era conèixer el funcionament de l'Espai de Reutilització com a una experiència positiva. La trobada, organitzada pel Consorci, formava part d'una jornada dedicada a la reutilització,...

 • Vista general de la Deixalleria Municipal durant la Festa del Reciclatge.

  La Festa del Reciclatge atreu un públic molt familiar amb activitats i jocs

  23 de febrer de 2015

  La celebració és part de la campanya que ha engegat l'Ajuntament per millorar la separació dels residus Desenes de persones van acudir ahir, diumenge 22 de febrer, a la Festa del Reciclatge, que va tenir lloc a la Deixalleria Municipal des de quarts d'onze del matí i fins a les dues de la tarda. Va ser un públic majoritàriament familiar, que va gaudir fent diverses activitats malgrat el fort vent que bufava.

 • Els alumnes del PQPI visiten l'exposició dels plafons i escolten les explicacions de les tècniques especialistes i el regidor Sánchez.

  Els alumnes del PQPI inauguren les visites formatives a la Deixalleria Municipal

  18 de febrer de 2015

  L'Ajuntament ofereix aquesta visita a totes les escoles i instituts de la vila
   
  Els alumnes de les dues branques que s'imparteixen a Palau-solità i Plegamans del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI, també conegut com PFI-PTT) han estat els primers en realitzar una visita formativa a la Deixalleria Municipal. Són una vintena d'alumnes i hi han acudit junt amb els seus professors. El grup ha tingut una actitud atenta i participativa, preguntant per allò que els suscitava dubtes...

 • Punt informatiu i d'entrega de cubells, plaça de la Sardana.

  Punts informatius al carrer per repartir cubells d'orgànica i bosses compostables

  3 de febrer de 2015

  Aquest matí s'ha instal·lat el primer punt informatiu al carrer per explicar a la ciutadania la importància de separar correctament els residus i repartir un kit format per un cubell per a la brossa orgànica, un paquet de bosses compostables i un imant recordatori del calendari de la recollida porta a porta i com s'han de separar els resiuds. El nou cubell per a l'orgànica està foradat, cosa que permet que es ventili. Això redueix l'aparició de males olors, sempre i quan s'utilitzin bosses...

Registres del 21 al 25 de 45
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ]