Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 26 de maig

 

Medi Natural i Gestió Ambiental

Paisatge agrícola

Aquesta pàgina conté informació sobre el servei de Medi Ambient, que s'encarrega de la gestió ambiental municipal amb les funcions principals de conservar i millorar l'entorn natural de Palau-solità i Plegamans, la gestió dels parcs i jardins, promoure un ús racional dels recursos, gestió dels residus municipals, l’eficiència energètica i fomentar la sensibilització ambiental.

 

Per fer gestions i obtenir més informació es pot contactar amb:

 

· Atenció Ciutadana
Tel.: 93.864.80.56

 

mediambient@palauplegamans.cat

 

 

 

 


 

Banner targetaserveis 3Banner residus 3

banner gestio tases residus

banner fitosanitarisBanner TramitsEpisodis ambientals de contaminació atmosfèrica

 


 

Deixalleria Municipal

Entrada Deixalleria

 

Horari: Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius. De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

 

Adreça: c. Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

 

Telèfon: 93.864.37.89

 


 

 


 

Noticíes de Medi Natural i Gestió Ambiental

RSS 2.0

 • Jornada de treball conjunt als horts municipals

  S’obre la tercera convocatòria per adjudicar 12 parcel·les dels Horts Municipals

  30 de juny de 2016

  El termini per presentar sol·licituds s’acaba el 5 de juliol
   
   
  L'Ajuntament ha obert la tercera convocatòria per adjudicar les 12 darreres parcel·les dels Horts Municipals situats a Boada Vell. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins el proper dimarts 5 de juliol al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

 • 160524 rieracaldes anecs palauplegamans

  Es presenta a la ciutadania el Projecte de participació per a la millora de la riera de Caldes

  24 de maig de 2016

  El grup de recerca RIL, Regeneració de Territoris Intermedis, format per investigadors de la School of Architecture de la UIC Barcelona, juntament amb investigadors de l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona, organitzen la jornada de presentació del Projecte de participació per a la millora de la riera de Caldes, al Centre Cívic el Vapor, de Santa Perpètua de Mogoda, el proper divendres 27, de 17 a 20 hores.

 • Deixalleria

  “Reduir, reutilitzar i reciclar”, regla bàsica en el Dia Mundial del Reciclatge

  17 de maig de 2016

  Avui 17 de maig es celebra el Dia Mundial del Reciclatge, un dia que té per objectiu principal el foment del reciclatge a tot el món. “Aquesta jornada –explica la regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental, Luisa Fernández- ens brinda l'oportunitat d’insistir en la correcta gestió dels residus que generem en l'activitat diària, i fer especial incidència en la importància que té la seva contribució a la reutilització dels mateixos”.

 • Personal tècnic de COPATE, el regidor Simon Falcó de l'Aldea i la tècnica de Gestió Ambiental de Palau-solità i Plegamans, a la Deixalleria Municipal.

  Els consells comarcals del Baix Ebre i el Montsià i l’Ajuntament de l’Aldea visiten la Deixalleria

  15 de març de 2016

  Personal tècnic de COPATE (Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre), l’ens que gestiona els residus del Baix Ebre i el Montsià, i Simon Falcó, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Aldea, han visitat aquest dilluns la Deixalleria Municipal de Palau-solità i Plegamans per conèixer el seu funcionament.

 • 160314 festa plantadaarbres01

  Festa i plantada d’arbres per donar la benvinguda als nadons nascuts el 2015

  14 de març de 2016

  La iniciativa ha servit també per celebrar els dies mundials dels Boscos i de l’Aigua
   
  Desenes persones, majoritàriament famílies amb infants, han participat aquest dissabte en la primera festa dels dies mundials dels Boscos i de l’Aigua, celebrada al parc de Can Puig-oriol. La festa era oberta a tothom, però els principals protagonistes eren els nadons de la vila nascuts durant el 2015, ja que les seves famílies estaven convidades a plantar un arbre per cadascun d’ells. A més, hi...

Registres del 21 al 25 de 53
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 11 ]