Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 21 de gener

 

Medi Natural i Gestió Ambiental

Paisatge agrícola

Aquesta pàgina conté informació sobre el servei de Medi Ambient, que s'encarrega de la gestió ambiental municipal amb les funcions principals de conservar i millorar l'entorn natural de Palau-solità i Plegamans, la gestió dels parcs i jardins, promoure un ús racional dels recursos, gestió dels residus municipals, l’eficiència energètica i fomentar la sensibilització ambiental.

 

Per fer gestions i obtenir més informació es pot contactar amb:

 

· Atenció Ciutadana
Tel.: 93.864.80.56

 

mediambient@palauplegamans.cat

 

 

 

 


 

Banner targetaserveis 3Banner residus 3

banner gestio tases residus

banner fitosanitarisBanner Tramits

 


 

Deixalleria Municipal

Entrada Deixalleria

 

Horari: Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius. De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

 

Adreça: c. Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

 

Telèfon: 93.864.37.89

 


 

 


 

Noticíes de Medi Natural i Gestió Ambiental

RSS 2.0

 • Gual de Sant Roc taponat per canya americana.

  Netegen el gual de Sant Roc de la riera de Caldes després de l’episodi de pluges d’aquesta setmana

  15 de febrer de 2017

  A Palau-solità i Plegamans van caure uns 45 litres per metre quadrat durant la nit del 13 al 14 de febrer. Aquest episodi va necessitar de la intervenció de la Policia Local per comprovar l’estat dels guals inundables que discorren al llarg del tram de la riera de Caldes i quins s’havien de tallar. La ràpida actuació dels agents va permetre tallar i netejar el gual de Sant Roc per treure algunes canyes que l’havien taponat. Un cop restablerta la normalitat, es van aixecar les mesures de...

 • 170209 hortssocials presentacio2

  L’Ajuntament i l’ONG Humana engeguen el projecte formatiu dels Horts Socials

  9 de febrer de 2017

  La iniciativa ‘Conreem el Clima i la Comunitat 3C’ ofereix formació pràctica en horticultura ecològica
   
  L’Ajuntament i l’ONG Humana engeguen un projecte social i ecològic que ofereix formació en agricultura ecològica. La iniciativa ‘Conreem el Clima i la Comunitat 3C’ inclou 24 tallers que faran 15 persones del municipi al llarg de dos anys, a més de sessions formatives, activitats col·lectives i assessorament cada setmana. Es duu a terme als Horts Municipals de Can Boada...

 • Jornada de treball conjunt als horts municipals

  S’obre la tercera convocatòria per adjudicar 12 parcel·les dels Horts Municipals

  30 de juny de 2016

  El termini per presentar sol·licituds s’acaba el 5 de juliol
   
   
  L'Ajuntament ha obert la tercera convocatòria per adjudicar les 12 darreres parcel·les dels Horts Municipals situats a Boada Vell. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins el proper dimarts 5 de juliol al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

 • 160524 rieracaldes anecs palauplegamans

  Es presenta a la ciutadania el Projecte de participació per a la millora de la riera de Caldes

  24 de maig de 2016

  El grup de recerca RIL, Regeneració de Territoris Intermedis, format per investigadors de la School of Architecture de la UIC Barcelona, juntament amb investigadors de l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona, organitzen la jornada de presentació del Projecte de participació per a la millora de la riera de Caldes, al Centre Cívic el Vapor, de Santa Perpètua de Mogoda, el proper divendres 27, de 17 a 20 hores.

 • Deixalleria

  “Reduir, reutilitzar i reciclar”, regla bàsica en el Dia Mundial del Reciclatge

  17 de maig de 2016

  Avui 17 de maig es celebra el Dia Mundial del Reciclatge, un dia que té per objectiu principal el foment del reciclatge a tot el món. “Aquesta jornada –explica la regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental, Luisa Fernández- ens brinda l'oportunitat d’insistir en la correcta gestió dels residus que generem en l'activitat diària, i fer especial incidència en la importància que té la seva contribució a la reutilització dels mateixos”.

Registres del 11 al 15 de 45
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 9 ]